Košarica je prazna.

Košarica je prazna.

ModaKAKO POCENI SUPERGE SPREMENITI V NEKAJ POSEBNEGA

Sneaker Sticker

KAKO POCENI SUPERGE SPREMENITI V NEKAJ POSEBNEGA

Ali si utrujen/a od tega, da je tvoja izbira obutve omejena zaradi proračuna? Si želiš slediti najnovejšim trendom superg, ne da bi porabil/a veliko denarja? No, imaš srečo! Sneaker Sticker nalepke za superge so tu, da tvojo obutev spremenijo, da bo videti, kot da spada na modno pisto. V tem blogu ti bomo pokazali, kako te preproste nalepke spremenijo tvoje poceni superge v nekaj res posebnega.

Čarobnost nalepk

Predstavljaj si scenarij, ki te bo osupnil: zamisli si, da vstopiš v trgovino in opaziš par superg, ki stane le 20 €. Na začetku se morda ne zdijo kaj posebnega, vendar tu nastopi čarobnost Sneaker Sticker nalepk za superge. Ti dostopni dodatki za superge imajo moč, da bodo tvoje superge izgledale, kot da bi stale vsaj 100 € več.

Polepšaj katero koli obutev

Nalepke niso omejene le na eno vrsto obutve. Čeprav delajo čudeže na klasičnih Air Force 1 supergah, lahko izboljšajo stil katerega koli para, še posebej belega in usnjenega.

Enostavno kot 1-2-3

Ena najboljših stvari pri nalepkah za superge je to, kako enostavne so za uporabo.

Tu je opis, korak za korakom, kako se jih uporablja:

1. Očisti svoje superge: z leplenjem začni, ko so tvoje superge čiste. Priporočamo še, da jih prej tudi razmastiš, da bodo nalepke obstojne še dlje in se bodo še boljše prijele.

2. Odlušči nalepke: previdno odlušči nalepke s kartice, pri čemer pazi, da imaš pravo za vsako supergo (na vrhu kartice sta črki R (desna) in L (leva)).

3. Nalepi jih: nalepke nalepi na zunanjo stran obeh superg, tam, kjer želiš. Možnosti je neskončno!

4. Podrgni po jiih: s prsti podrgni po nalepkah, da se dobro primejo superg.

5. Zablesti s svojimi novimi supergami: ko so nalepke nameščene, stopi ven in svetu pokaži svoje personalizirane superge.

S temi preprostimi a hkrati unikatnimi dodatki lahko poceni superge spremeniš v modne superge, ki bodo obračale glave, kamor koli boš šel/la. Torej, kaj še čakaš? Pobrskaj po izboru nalepk na tej spletni strani in podari svojim supergam preobrazbo, ki si jo zaslužijo!

Comments: 1

  • HANA

    Nalepke so noreeee!!! Če želiš izstopati, potem je sneakersticker prava odločitev zate. Kupila sem si tri različne modele, ki jih potem glede na priložnost oziroma svoj fit lahko menjam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja